Saluda

Este blog que ahora publicamos, nace ante la necesidad de establecer una comunicación mas fluida entre los socios de la A.VV. CESALPINA .
Marcará un antes y un después en los objetivos de transparencia y de participación entre los socios y su Junta Directiva.
Es una herramienta de uso público. Utilízalo para mantenerte informado de las decisiones que desde tu Junta Directiva se vayan tomando, expresar tus opiniones, informarnos de deficiencias en los servicios, dar cuenta de proyectos nuevos o simplemente leer lo que otros socios como tú, han escrito.
Nunca la comunicación ha sido tan fácil. ¡¡ Aprovéchate!!.




domingo, 17 de octubre de 2010

Bases del Taller de Fanalets

Es tracta d’una activitat adreçada a totes les edats, També per gent que ho faci ella sola, en parella o en familia. L’idea es reunirse’n tots plegats i compartir una estona fent i ajudant-nos, un fanalet.
El temps que es triga en fer el fanalet depen de cadascú., normalmente no gaire. El que si es important es portar ja l’idea de la decoración mes o menys feta. Es a dir, portar els instruments necesaris que vulgueu per a la vostra idea: ulleres, barret, si es un dibuix tenir-lo feta mb una plantilla.
Eines que cal portar per fer el taller: Un bon i gran ganivet per tallar, una cullera per buidar, un delantal per no embrutar-se, un bolígrafo que no funcioni o un punxó per fer el dibuix a la pell sense ratllar-ho i un ganivet mes petit per rascar, dibuixar, etc..
El preu del taller es simbólic: 1 euro. L’inscripció es important perque hem de comprar les sindries i espelmes per poder fer-ho.
Estarem des de les 10:30 hores fins a les 14 hores per fer el taller. Teniu temps de sobra per vindre i compartir la vostra idea. No cal ser-hi tot el matí. Nomes el temps que vosaltres estimeu necesari per gaudir de la manualitat.
Si algu el vol portar fet des de casa (si pregunteu a la gent gran, avis i avias, us diran que aixó ho feien quan ells eran petits) per participar al concurs, l’hora máxima de presentación serán les 18 hores. En aquest moment es preparará l’exposició i poc després pasará el jurat. El fotograf també podrá fer-vos un record.
BASES DEL CONCURS DE FANALETS
Una vegada fets i/o rebuts tots els fanalets que participin al Concurs, seran qualificats per un Jurat format per un membre de la Junta Directiva de l’Associació de Veïns de Cesalpina, un representant de l’Associació Cultural Xibarri de l’Avern i patrocinadors dels tres premis.
El Jurat tindrà en consideració, a més a més de la imaginació i el bon gust, la gràcia dels fanalets presentats a Concurs.
S’atorgaran tres premis als millors fanalets, patrocinats per diverses comerços i entitats; així com accèssits i mencions que el Jurat cregui convenients.
Tots els fanalets quedaran exposats al públic en el local de l’Associació de Veïns de Cesalpina la tarda del 31 d’Octubre fins a l’hora que es faci el cercavila. Els fanalets guanyadors serán exposades a la botiga del fotograf durant, al menys, una setmana perque els pugui veure tots els veïns de la vila.
Caldra omplir una fitxa de la Llei de Protecció de Dades i donar permís explicit perque els organitzadors, sempre sense ánim de lucre, puguin utilitzar les imatges i els noms.

No hay comentarios:

Publicar un comentario