Saluda

Este blog que ahora publicamos, nace ante la necesidad de establecer una comunicación mas fluida entre los socios de la A.VV. CESALPINA .
Marcará un antes y un después en los objetivos de transparencia y de participación entre los socios y su Junta Directiva.
Es una herramienta de uso público. Utilízalo para mantenerte informado de las decisiones que desde tu Junta Directiva se vayan tomando, expresar tus opiniones, informarnos de deficiencias en los servicios, dar cuenta de proyectos nuevos o simplemente leer lo que otros socios como tú, han escrito.
Nunca la comunicación ha sido tan fácil. ¡¡ Aprovéchate!!.




domingo, 17 de octubre de 2010

Castañada 2010 a Cesalpina



Día 31 d’Octubre LOCAL AA.VV. “CESALPINA”

MATÍ

Des de les 10:30 hores TALLER CONSTRUEIX EL TEU FANALET
El preu del taller será de 2 euros. Hi haurá tres premis als millors i cercavila amb els mateixos a la tarda.

VESPRE-NIT Recordem que els pares/mares/tutors son els responsables dels menors en totes les activitats

17:30 Començarem amb música, trets de trabuc i mes sorpresses.
S’obren les inscripcions per les activitats que així ho requereixen

1
CUA del DRAC
7:45
Donarem la benvinguda als nostres dracs convidats: LA CUA DEL DRAC
18:00 Final del termini de presentación dels que hagin fet el fanalet i vulguin participar al concurs.

DRACS: Seguint les instruccions dels companys de La Cua podeu veurel’s, fer-vos una foto amb ells i, els mes arriscats i forts, intentar portar-los. (Activitat adreçada a infants que siguin forts i adults)

CORRUPIES: La nostra Maga LLUNA I ESTELS, individualment us donará la clau dels colors mes adients a la vostra personalitat (Activitat adreçada de 3 a 17 anys amb inscripción previa))

T
Colla K-FORT
ALLER DE PERCUSSIÓ: La nostra Colla K-FORT us ensenyaran els instruments de percussió. El dilluns començará un taller d’iniciació a la percussió de dos mesos. Teniu l’oportunitat de apuntar-vos. (Activitat adreçada a totes les edats, especialmente als joves de 10 a 16 anys, pero tambè a adults)

MAQUILLATGE: A tots els que dessitgen maquillat-se de “por” perque han vist moltes pelicules i perssonatges de ficció, Freddy Krugger – Jason, i els agraden els fantasmes, morts vivents, diables i bruixes, ja ho saben. (Activitat per als mes petits i als que vinguin disfressats o de color fosc)

18:15 TALLER DE PANELLETS: Nomes 40 nens/nenes podran fer-ho. Preu d’aquest taller 1 euro. En Quatre grups de deu (18:15, 18:30, 18:45 i 19:00 hores) faran sis panellets cadascú (amb ametlla, coco, pinyols) i els posaran, quan estinguin fets, a una caixa per poder regalar-los als pares, avis, etc… (Activitat adreçada de 6 a 12 anys amb inscripción previa)

19:20 Nomenament i entrega dels premis als millors Fanalets.
Tot seguit CERCAVILA amb els fanalets, els dracs, la percussio i tota la gent que vulgui fer-la.

19:50 Ballada dels dracs i tot seguit ens acomiadarem d’ells.

20:00 Contiuaran les activitats per als mes “dormilons” i ales 20:30 es tancaran totes

20:30 Al voltant de unes begales i torxes contarem l’origen de la festa i algunes llegendes urbanes.

20:45 FINAL DE FESTA Percussió, Xanquer, “Escopinyes de foc”, Fanals, etc…

21:00 SOPAR DE SOBAQUILLO Organitzadors, participants i convidats soparem a l’aire lliure. Si algú es vol afegir el preu es de 4 euros per cap (bocata, refresc/cervesa, café/gelat). Cal fer el pagament abans de les 20:30 hores perque els amics del bar el tinguin preparat.
22:00  Castañas, boniatos y Moscatel

Un montón de actividades desde las 10,30 de la mañana. Incripciones al Casal, o al email de la Avv. avvcesalpina@gmail.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario